TOP baja bisa nyadiakeun sagala jinis pipa baja ti dua pabrik urang

inquries kiwari

Wilujeng sumping di parusahaan urang

Alamat: 1008 Wanda Gedong Kantor, No.51 Liangxi Jalan, Binhu District, Wuxi Kota, Propinsi Jiangsu, Cina

Tentang Kami

Jiangsu TOP baja CO., LTD. ( "TOP baja" dina pondok), kantor pusatna di Wuxi Kota, tumuwuh mitra sakuliah dunya. Nepi ka ayeuna, TOP baja geus ngadegkeun hubungan bisnis jeung mitra lokal di leuwih ti 20 nagara. Kalawan jaringan Hubungan lega tur pangalaman euyeub, TOP baja geus meunang reputasi hébat di dunya.

  • Lou
  • lalaki

Panganyarna Ti Blog News

  • 2020-05-29 15:33:35 Commerce Department Trade Remedy Bureau On May 28th ,The Ukrainian Interagency International Trade Committee of the Trade Remedy Bureau of the Ministry of Commerce issued a notice to impose an anti-dumping duty of 51.52% on imports of hot-rolled seamless steel tubes from China...
  • On May 9th,Announcement from Ministry of Commerce(MOC): According to article 50 in《Rules of Anti-dumping》,MOC propose to continue anti-dumping duties to “Tariff Commission of the State Council”(TCOSC).TCOSC make decision below : from May 10th 2020,continue imposition of anti-dumping duties for ...
01.CNPC
02.SINOPEC
03.CNOOC
ADNOC
ARAMCO
EXXON
KNPC
KOC
PDVSA
PEMEX
TECHNIP
PTTEP
2p