TOP baja bisa nyadiakeun sagala jinis pipa baja ti dua pabrik urang

inquries kiwari

Wilujeng sumping di parusahaan urang

Alamat: 1008 Wanda Gedong Kantor, No.51 Liangxi Jalan, Binhu District, Wuxi Kota, Propinsi Jiangsu, Cina

Tentang Kami

Jiangsu TOP baja CO., LTD. ( "TOP baja" dina pondok), kantor pusatna di Wuxi Kota, tumuwuh mitra sakuliah dunya. Nepi ka ayeuna, TOP baja geus ngadegkeun hubungan bisnis jeung mitra lokal di leuwih ti 20 nagara. Kalawan jaringan Hubungan lega tur pangalaman euyeub, TOP baja geus meunang reputasi hébat di dunya.

  • Lou
  • lalaki

Panganyarna Ti Blog News

  • China will remove the export tax rebate for some steel products from May 1, the Ministry of Finance said on Wednesday April 28. Products related to our company include Drill pipes, HS CODE 73042310, 73042390,  from 13% to 0. Line pipes, HS CODE 73041900, from 13% to 0. Boiler pipes, HS CODE 73043...
  • On Sep 4th, 2020, the cross-department International Trade Commission of Ukraine issued a notice, which, in accordance with Commission resolution# 460/2020/4411-03 on Sep 2nd, 2020, amended Resolution# 444/2020/4411-03 on 22th May 2020 against anti dumping of hot-rolled seamless steel tubes from ...
01.CNPC
02.SINOPEC
03.CNOOC
ADNOC
ARAMCO
EXXON
KNPC
KOC
PDVSA
PEMEX
TECHNIP
PTTEP
2p