Топ челик може да ги доставуваме сите видови на челични цевки од две од нашите фабрики

inquries сега

Добредојдовте на нашата компанија

Адреса: 1008 Ванда зграда, бр.51 Liangxi патот, Окружниот Binhu, Wuxi Сити, Jiangsu провинција, Кина

за нас

Jiangsu TOP STEEL CO., LTD. ( "Топ челик" во кратки), со седиште во Wuxi Сити, развива партнери од целиот свет. До сега, Топ челик има воспоставено деловни односи со локалните партнери во повеќе од 20 земји. Со широк односи мрежа и богато искуство, Топ челик имаат освоено голем углед во светот.

  • Лу
  • мажите

Најнови Од Блог Вести

  • China will remove the export tax rebate for some steel products from May 1, the Ministry of Finance said on Wednesday April 28. Products related to our company include Drill pipes, HS CODE 73042310, 73042390,  from 13% to 0. Line pipes, HS CODE 73041900, from 13% to 0. Boiler pipes, HS CODE 73043...
  • On Sep 4th, 2020, the cross-department International Trade Commission of Ukraine issued a notice, which, in accordance with Commission resolution# 460/2020/4411-03 on Sep 2nd, 2020, amended Resolution# 444/2020/4411-03 on 22th May 2020 against anti dumping of hot-rolled seamless steel tubes from ...
01.CNPC
02.SINOPEC
03.CNOOC
ADNOC
Арамко
Ексон
KNPC
KOC
ПДВСА
Pemex
TECHNIP
PTTEP
2p